Uutiset

07.05.2021

Arthroflex- tuoteperhe on nyt uudistunut Arthroflex Omega-tuoteperheeksi

Arthroflex tuotteet nivelrikon tukihoitoon koirille ja kissoille ovat saaneet uuden koostumuksen. Tuoteperheeseen kuuluvat edelleen jauhe, oraalisuspensiot sekä maittava purutabletti. Kaikkiin valmisteisiin on lisätty Omega-3-rasvahappoja. Lisäksi jauhe ja purutabletti sisältävät uutta vaikuttavaa ainetta, avokado-soijauutetta (ASU). Alkuperäisen koostumuksen muut vaikuttavat aineet ovat pysyneet ennallaan. Tuotteet tunnetaan nyt nimellä Arthroflex Omega jauhe 400 g, Arthroflex Omega oraalisuspensio 250 ja 500 ml, sekä Arthroflex Omega purutabletti 60 kpl.

Vanhalla koostumuksella on edelleen saatavissa Arthroflex jauhe 400 g sekä Arthroflex Plus oraalisuspensio 1000 ml.

Tuotteita myyvät sekä apteekit että eläinlääkärit kautta maan.
12.04.2021

Vectra 3D paikallisvaleluliuos suojaa koiran punkin puremilta ja lentäviltä hyönteisiltä

Lue lisää. Vectra 3D oma verkkosivu on nyt julkaistu osoitteessa www.vectra.fi

 
29.10.2020

Pronestesic vet injektionesteen säilytys nyt huoneenlämmössä!

Tuotantoeläimille tarkoitetun Pronestesic vet paikallispuudutteen hyväksytty säilytyslämpötila on muuttunut.
Aiemman kylmäsäilytyksen sijaan valmiste voidaan nyt säilyttää huoneenlämmössä.
Avaamattoman pullon kestoaika on 2 vuotta ja avatun pullon sisältö säilyy käyttökelpoisena 28 vrk ajan.

TÄRKEÄÄ: Hallussanne mahdollisesti olevien aiemmalla säilytysehdoilla merkittyjen valmisteiden säilytyksessä tulee noudattaa pakkaukseen merkittyä säilytysohjetta.
27.10.2020

Arthroflex Omega jauhe 400 g - uusi koostumus

Arthroflex Omega jauhe on Arthroflex-tuoteperheen ensimmäinen valmiste uudella koostumuksella. Arthroflex jauheen koostumukseen on lisätty Omega-3- rasvahappoja sekä avokado-soijauutetta. Makuaineena on käytetty luonnollista kana-aromia. Tuoteperheen oraalisuspensioiden sekä tablettien koostumus tulee myös uudistumaan syksyn 2020 aikana.
09.06.2020

Douxo S3 - NYT myös apteekeissa!

Douxo S3 ihonhoitosarjan tuotteet koirille ja kissoille ovat nyt saatavilla myös apteekeista.

Katso videolta verkkoluento Douxo S3 ihonhoitosarjasta klikkaamalla tästä linkistä: https://youtu.be/YcK4WtmOSPI

 

Douxo S3 ihonhoitosarjasta löytyy sopiva tuote yleisimpien lemmikillä esiintyvien ihovaivojen tukihoitoon sekä yleisshampoo joka koiralle ja kissalle.

DOUXO S3 Calm shampoo ja hoitovaahto herkälle, kutiavalle tai atooppiselle iholle
DOUXO S3 Pyo shampoo ja hoitovaahto epäpuhtaalle iholle
DOUXO S3 Seb shampoo ja hoitovaahto hilseilevälle ja rasvoittuvalle iholle
DOUXO S3 Care shampoo hellävaraiseen säännölliseen lemmikin pesuun

Douxo S3 tuotesarja saatavilla eläinlääkäriasemilta ja apteekeista kautta maan!
13.03.2020

Vectra® 3D – ajanmukaisin punkki- ja hyttyssuoja koirallesi

Vectra® 3D on uusi patentoitu alkuperäislääke koirille. Vectra® 3D on paikallisvaleluliuos, joka karkottaa ja tappaa puutiaiset, hyttyset, sääsket ja pistokärpäset jo ennen kuin ne ehtivät purra tai pistää koiraa.

Vectra® 3D paikallisvaleluliuoksen annostelu onnistuu kätevästi uudenlaisella ”line-on”- menetelmällä koska hyvin muotoiltu pipetti mahdollistaa hellävaraisen annostelun koko koiran selkäpiin alueelle vaikka yhdellä kädellä.

Vectra® 3D on ollut markkinoilla jo useiden vuosien ajan Euroopassa ja Yhdysvalloissa ja on käytännössä todettu tehokkaaksi, turvalliseksi ja hyvin siedetyksi. Vectra® 3D sopii kaikille yli 1,5 kg painaville ja yli 7 viikon ikäisille koirille. Kissoille Vectra® 3D:tä ei saa käyttää.
15.01.2020

DOUXO S3 – uusi innovatiivinen tuotesarja lemmikin ihon ja turkin hoitoon!

DOUXO S3 on johtavan ranskalaisen lääkeyhtiö Ceva Santé Animalen kehittämä monipuolinen tuotesarja, josta löytyy sopiva valmiste kaikkien yleisimpien lemmikeillä esiintyvien iho-ongelmien tukihoitoon. DOUXO S3 tuotesarjaan kuuluu neljän eri shampoon lisäksi kolme tehokasta hoitovaahtoa, joiden etuna on erittäin hyvä ongelma-alueisiin kohdistuva paikallinen vaikutus. Hoitovaahtoa käyttämällä eläintä ei tarvitse pestä niin usein ja vältytään toistuvilta, monelle lemmikille kiusallisilta vesipesuilta. Hoitovaahto on helppo ja miellyttävä hieroa lemmikin iholle ja mahdollistaa eläimelle ja omistajalle mukavan hierontahetken.

DOUXO S3 Calm shampoo ja hoitovaahto herkälle, kutiavalle tai atooppiselle iholle
DOUXO S3 Pyo shampoo ja hoitovaahto epäpuhtaalle iholle
DOUXO S3 Seb shampoo ja hoitovaahto hilseilevälle ja rasvoittuvalle iholle
DOUXO S3 Care shampoo hellävaraiseen säännölliseen lemmikin pesuun
10.02.2017

Uusi tehokas matolääke kissoille

Prazitel 230 mg/20 mg on pratsikvanteelia ja pyranteelia sisältävä kaikkien yli 6 viikon ikäisten kissojen sisäloisten häätöön soveltuva laajakirjoinen matolääke. Kahden vaikuttavan aineen yhdistelmän ansiosta valmiste tehoaa kerta-annoksella kaikkiin kissojen yleisimpiin sukkula- ja heisimatoihin sekä myyräekinokokkiin.

Annostus: 1 Prazitel tabletti/4 kg kerta-annoksena suun kautta.

Prazitel tabletit sisältävät maittavuuden parantamiseksi liha-aromia ja ne voidaan antaa joko sellaisenaan suoraan suuhun tai ruokaan sekoitettuna. Kissan ei tarvitse paastota ennen lääkitystä tai sen jälkeen. Jakouurretut tabletit voidaan jakaa kahteen osaan ja siten pientenkin kissojen lääkitys onnistuu helposti. Yksi Prazitel pakkaus sisältää 2 tablettia mikä riittää 8 kg painoisen kissan kertakäsittelyyn.

Ilman reseptiä apteekeista ja eläinlääkäreiltä. 
26.03.2014

Laajakirjoinen matolääke koirille - Prazitel Plus tabletti

Prazitel Plus on pratsikvantelia, pyranteelia ja febanteelia sisältävä, kerta-annoksena annettava matolääke koirien sukkula- ja heisimatojen aiheuttamien sekainfektioiden hoitoon. Valmiste soveltuu perusmatolääkkeeksi kaikille koirille. Se tehoaa myös koiralle usein vaarattomaan, mutta ihmiselle vaaralliseen myyräekinokokkiin (Echinococcus multiocularis), ja siksi se soveltuu erityisesti metsästykseen käytettäville ja ulkomaille matkustaville koirille.
 
Annostus:
1 Prazitel Plus tabletti/10 kg kerta-annoksena.
 
Tabletit voidaan antaa suoraan suuhun tai ruokaan sekoitettuna. Koiran ei tarvitse paastota ennen hoitoa, eikä sen jälkeen. Käyttöä ei suositella nartuille ensimmäisten neljän tiineysviikon aikana. Valmiste on maustettu liha-aromilla ja siksi se on helppo antaa jopa sellaisenaan.Tabletti voidaan jakaa neljään osaan, joten pientenkin koirien lääkitys onnistuu helposti.
 
Pakkauskoko:
4 tabl.
 
Ilman reseptiä apteekeista ja eläinlääkäreiltä.
22.03.2014

Ulkomaille matkustavien koirien madotus

Muistithan, että ulkomailla matkustavat koirat on lääkittävä myyräekinokokin varalta. Myyräekinokokkia esiintyy jo laajalti Euroopassa, myös Ruotsissa ja Virossa. Huolehtimalla matkustavan koiran loishäädöstä, itse kukin voi osaltaan ennaltaehkäistä myyräekinokokin leviämistä Suomeen. Prazitel Plus sisältää myyräekinokokin häätöön hyväksyttyä pratsikvantelia. Yksi Prazitel Plus pakkaus sisältää 4 tablettia ja riittää siten 40 kg painoisen koiran kertakäsittelyyn.